El desenvolupament de Montornès Nord és clau en el projecte liderat per José Montero

Montornès En Comú ha fet balanç de les actuacions desenvolupades al barri de Montornès Nord i ha explicat les noves propostes pel nou mandat.

L’agrupació local ha celebrat el seu acte de Montornès Nord a l’escola Marinada. El míting, al qual han assistit 230 persones, ha comptat de nou amb la participació del Diputat al Congrés, Joan Mena.

L’alcalde José Montero ha afirmat que les polítiques socials desenvolupades sota la Llei de Barris es mantindran malgrat que la Generalitat la suspengui a finals d’any: «El compromís amb el desenvolupament integral de Montornès Nord és ferm.» El candidat de Montornès en Comú també ha explicat que es mantindran les rehabilitacions d’edificis, l’Oficina de Barri i s’ampliarà el parc de pisos destinats a lloguer social per a joves.

Remodelar la zona de l’antic camp de futbol o construir un mercat municipal per dinamitzar el comerç local són algunes de les propostes del programa electoral.

A l’esdeveniment van intervenir dues membres de la llista de Montornès en Comú, Lidia Palacio, candidata número 11, i Mercè Jiménez, número 8, que són veïnes del barri. Mercè Jiménez ha destacat la importància de la participació del veïnat en la comissió de festes i la de convivència.

Per la seva banda, el diputat Joan Mena, ha assenyalat l’aposta de l’actual equip de govern per l’educació pública i l’atenció a les persones.

També et pot interessar...