Editorial: per un govern d’esquerres, vota el 10N

Tornem a tenir eleccions generals el 10 de novembre, en un moment de cansament de la població per la repetició electoral i per la frustració del fracàs del possible govern d’esquerres que Pedro Sánchez no desitjava veritablement. El grup al qual pertany el nostre equip de Catalunya en Comú, el d’Unidas Podemos, també van cometre errors i cal que assumeixin part de la responsabilitat d’aquell fracàs.

Però no ens queda més remei que recompondre’ns i seguir treballant, recuperar la il·lusió i anar a votar el pròxim diumenge dia 10. La gent de dretes tenen clar que ho han de fer i correm el risc que sumin per formar govern PP, Ciudadanos i Vox. També hem d’evitar que el PSOE vulgui governar en solitari amb el suport de C’s, que seria el seu desig.

Sabem que no és gens fàcil, però nosaltres ens esforçarem al màxim per ser decisius i forçar a formar un govern d’esquerres per fer polítiques d’esquerres. Perquè això és el més important, i és el que reclama i necessita la gent senzilla i treballadora.

La gent reclama a tot arreu el mateix que a Montornès, i el govern d’Espanya haurà de donar resposta. Cal millorar l’ocupació i les pensions que les persones aturades i les pensionistes reclamen als carrers, cal millorar les prestacions a les persones amb dependències i un pla d’accés a l’habitatge urgent, calen més polítiques d’igualtat per canviar a fons la societat i erradicar la violència contra les dones, calen més inversions en Rodalies i una aposta decidida per la transició energètica. Cal també un govern central disposat a arribar a acords polítics, a través del diàleg, per resoldre la situació a Catalunya.

Us animem a anar a votar a Catalunya en Comú, amb la mateixa il·lusió que voteu a Montornès en Comú i José Montero. Treballem en la mateixa direcció.

També et pot interessar...