Un govern progressista al servei de la gent

Per primera vegada des de l’arribada de la democràcia a Espanya, hi haurà un govern de coalició, progressista i d’esquerres al país. Avui ha sigut investit amb el suport d’Unidas Podemos el candidat del PSOE a president del Govern Pedro Sánchez, després d’anunciar un acord de govern amb els comuns.

Entre elles, tot apunta que Pablo Iglesias serà vicepresident segon, Alberto Garzón, líder d’Izquierda Unida, ministre de Consum amb competències en regulació de cases d’aposta i joc, l’economista Manuel Castells ministre d’Universitats, Irene Montero ministra d’Igualtat i Yolanda Díaz ministra de Treball.

Des de Montornès en Comú considerem que és una oportunitat única per a posar en marxa mesures progressistes d’esquerres que millorin les vides de les classes populars, posin solució a la xacra masclista i plantin cara al repte del canvi climàtic.

Els pròxims quatre anys han de servir per posar fi a la reforma laboral del Partit Popular que ofega les persones treballadores, per blindar serveis socials com l’educació o l’atenció a les persones amb dependència, protegir les pensions, regular de forma efectiva els preus del lloguer o donar suport a les persones autònomes amb més dificultats.

També et pot interessar...