Una Festa Major per la cultura segura

Han estat moltes les converses, les reunions, les recomanacions, les mesures i els informes. Des del govern municipal no hem deixat de treballar i dedicar hores a estudiar la viabilitat i la forma de la Festa Major de Montornès. Finalment, hem optat per la celebració d’una FM per la cultura segura i de proximitat, una FM de qualitat, limitada però accessible i variada. Una Festa Major diferent però amb la mateixa il·lusió.

Des de Montornès en Comú som conscients que aquesta Festa Major no és la que els veïns i veïnes desitjaven, però és la Festa Major que la pandèmia de la Covid-19 ha permès. Malgrat la situació, les entitats i associacions han treballat de valent per portar a Montornès del Vallès una festa singular i que ajudi a donar un cop de mà al comerç local i a la vitalitat del poble. Des del nostre partit volem agrair l’enorme esforç de totes les parts implicades en aquesta FM.

En conjunt, hem apostat per activitats culturals d’humor, música i altres arts escèniques que suposen en molts casos l’única forma d’ingrés per a molts artistes i famílies: músics, tècnics de so, muntadors, monologuistes, productores i una llarga llista… La cultura genera riquesa, fomenta la diversitat i la pluralitat a la nostra societat.

Finalment, volem animar tothom a participar d’aquesta Festa Major de manera responsable, seguint les mesures sanitàries i les recomanacions, respectant a la resta de persones i gaudint al màxim però de forma segura. Vista la Festa Major de Montornès!

També et pot interessar...