Cap infant sense Casal de Vacances

Després de dos anys realitzant un Casal de Vacances adaptat a les exigències sanitàries de la pandèmia, enguany, per fi, hem tornat a viure els casals del nostre municipi.

Els casals són llocs on tots els nens i nenes poden, a banda de gaudir de l’estiu, posar en pràctica valors tan essencials com la convivència, la solidaritat i l’esforç. El Casal de Vacances és un lloc per a tots els infants, sense distinció. Un espai igualitari i equitatiu on poden participar. 

Un dels mecanismes per assolir aquest objectiu  són les beques que, any rere any, es donen a nens i nenes que es troben en situacions de vulnerabilitat social o econòmica. 

Enguany, s’han atorgat un total de 210 beques valorades en 20.000 euros a infants del nostre municipi, xifra que suposa el 35% del total de persones usuàries d’aquest servei. Dins d’aquestes beques, a les quals ha contribuït la Fundació Probitas, també s’inclouen els ajuts pel menjador.

D’altra banda, un any més, hem apostat per la presència de la figura de vetlladors i vetlladores, persones dedicades de forma íntegra a atendre les necessitats especials dels infants. Ho tenim clar: el Casal de Vacances és i serà per a tothom!

També et pot interessar...