MONTORNÈS EN COMÚ és un projecte col·lectiu d’abast social i polític, format per dones i homes compromeses amb la lluita social. Volem ser un element fonamental en la construcció i la transformació del nostre municipi, amb l’objectiu de ser obert i útil a la ciutadania.

Venim de lluny, d’un passat de mobilització veïnal i de la tradició del PSUC, la primera organització amb la qual l’any 79 vam començar a donar llum a un Montornès enfosquit pels anys de Franquisme. Més endavant, amb la creació d’ICV i EUiA vam formalitzar un espai de coalició política al servei d’un projecte fet amb i per a les persones.

Des de l’any 2011, sota la coalició ICV-EUiA, l’espai polític que ara conformem MONTORNÈS EN COMÚ estem treballant des del govern municipal, amb un projecte on posa al centre les persones, amb una forta aposta per les polítiques socials (suport i acompanyament social, redistribució de la requisa, educació, igualtat…) al centre de l’acció de govern. Per una ferma defensa dels serveis públics universals i de qualitat apostant per la gestió directa dels serveis. Apostem per ser un municipi inclusiu, educador i acollidor, on primi la voluntat de viure i conviure, amb una xarxa de veïnatge organitzat i mobilitzat.

L’espai social i polític de MONTORNÈS EN COMÚ, pretén ser un espai obert i participatiu, que reculli el bo i millor de les experiències de l’esquerra alternativa al nostre municipi, però amb ànim de créixer i superar.

Organigrama

L’Assemblea va validar per 48 vots a favor, 3 abstencions i 13 en contra, la proposta política i organitzativa:

Coordinació: José Antonio Montero i Mar García
Feminisme: Mar García i Laia Morente
Comunicació: Laia Morente i Marina Sánchez
Organització i Finances: Jordi Delgado, Juan José Fernández, Abel Navarro, Manolo González, Pedro Hernández i Juan Angel Moreno
Joves: Marina Sánchez, José Luís López i Emilio Sánchez