Més de 150 veïns i veïnes de Montornès han signat un manifest de suport a la candidatura de Montornès en Comú per a les pròximes eleccions municipals.

MANIFEST
Som veïns i veïnes de Montornès, de procedència diversa, que inclòs hem votat o format part d’altres opcions polítiques, però que per sobre de tot estem compromeses amb els nostres barris, la vida social i la millora que necessita el nostre municipi.

No compartim la crítica destructiva, ni l’insult permanent i ens sentim identificades amb la campanya de propostes i autocrítica que presenta la candidatura de Montornès en Comú, que encapçala José Montero per a les pròximes eleccions del 26 de maig.

Volem que aquest projecte continuï per mantenir totes les polítiques d’acció social engegades que posen les persones al centre de l’acció de govern, que donen suport a qui ho necessita, i que es pren l’educació i l’atenció a la infància i la joventut com eixos centrals per a la cohesió social i la construcció de ciutadania activa i compromesa.

Tot això ha estat possible amb un govern municipal fort, estable i que treballa amb un projecte global de municipi, malgrat les retallades que encara perduren o la manca d’inversions de la Generalitat.

Els regidors i regidores d’ICV-EUiA s’han deixat la pell a cada projecte. A la construcció de l’IES Marta Mata o l’Escola Palau d’Ametlla, a la recuperació i defensa dels serveis públics com el Complex Esportiu o la Gestió de l’Aigua. Amb l’arribada de la Formació Professional o amb la transformació de Montornès Nord, entre d’altres.

Volem que continuï per fer avançar el nostre municipi i treballar amb rigor per fer realitat una Residència – Centre de dia per a la nostra gent gran, per dignificar els nostres barris i per continuar transformant Montornès com un lloc on viure i conviure en comunitat.

La candidatura de Montornès en Comú es presenta amb il·lusions renovades, i està formada per persones honestes, valentes i treballadores, on hi destaquen molts joves que transmeten optimisme i energia i que reclamen pas per fer política per construir el Montornès del futur.

Fem una crida als nostres veïns i veïnes a sumar-se a aquest projecte engrescador, i a què a les pròximes eleccions municipals, no ho dubtin i votin la candidatura encapçalada per José Montero, la candidatura de Montornès en Comú. Ells, com nosaltres, són gent comuna, gent com tu.

suports1 (compimido)
suports2 (1)
previous arrow
next arrow