Ens volen en solitud, ens tindran en comú. Aquest 8M, demostrem que juntes som més fortes

MONTORNÉS EN COMÚ fa una crida a participar a les dones de tot el poble a la VAGA FEMINISTA del dia 8 de març, que és una vaga laboral, de cures, de consum i educativa. Durant tot el dia hi ha diferents accions previstes i impulsades per la Taula per la Igualtat, formada per entitats del municipi, així com també per la coordinadora de treballadores públiques de l’Ajuntament.

Omplirem places i carrers, perquè practiquem un feminisme interseccional, perquè sabem que estem travessades per desigualtats que ens situen en llocs molt diversos, segons la procedència, la classe, l’edat, l’orientació sexual, la identitat de gènere, etc. Davant de l’estructura patriarcal a la qual estem sotmeses, ni un pas enrere

Per això la vaga feminista és la nostra vaga i cadascuna de nosaltres té un lloc molt important! Ens aturem per canviar-ho tot!!

Podeu consultar les convocatòries a vagafeminista.cat i el manifest.

També et pot interessar...