Incrementem els pressupostos participatius

Enguany des de l’equip de govern de l’Ajuntament de Montornès s’ha apostat per augmentar en 5.000 euros el pressupost destinat a les activitats juvenils el 2020. D’aquesta manera hi haurà 25.000 euros disponibles amb la intenció d’arribar a 40.000 a l’acabar el mandat.

undefined

Aquesta és la segona edició dels pressupostos participatius KOSMOS. Són els i les joves d’entre 12 i 30 anys els que han de presentar les propostes i liderar-les per dur-les a terme. A més, totes les iniciatives es votaran en l’Assemblea Jove. Així es consolida aquest òrgan de participació que es va posar en marxa l’any passat.

Des de MONTORNÈS EN COMÚ, creiem fermament en els pressupostos participatius com a eina de participació directa que implica empoderar al jovent i implicar-los en les decisions que s’han de prendre. La co-governança és clau en el nostre projecte.  “Estem convençuts i convençudes de la necessitat de promoure els valors democràtics en la societat i apostem perquè els i les joves de Montornès tinguin un espai més per exercir-la. Des de l’any passat el jovent té la capacitat d’incidir directament en les polítiques que es desenvolupen. Una oportunitat, però també una responsabilitat, que està sent un èxit”, ha afirmat en Sergio Carrillo, regidor de Joventut.

També et pot interessar...