Els joves s’organitzen i posen en comú idees i propostes pel programa

Un grup de noies i nois d’entre 17 i 29 anys s’ha reunit aquest dissabte 23 de Febrer per elaborar el programa electoral jove. Conèixer l’opinió del jovent és clau per proposar actuacions que resolguin les seves necessitats reals.

La regidora del departament de Joventut, Marina Sánchez, ha fet balanç de les mesures que s’han dut a terme des de l’Ajuntament, tant les que estaven recollides al programa electoral de 2015 d’ICV-EUiA com les que s’han fet pel Pla Jove. També s’han analitzat aquelles que encara no s’han pogut desenvolupar

El jovent que ha participat en aquesta primera sessió ha pogut decidir quines accions incloure en el nou programa electoral de cara als comicis del 26 de maig. Per una banda, s’ha decidit mantenir, ampliar impulsar projectes que ja estan en funcionament. Per una altra, apostar per línies que encara no s’han dut a terme però que són necessàries per al municipi. I finalment, el grup de joves ha proposat noves idees que no s’havien recollit fins al moment.

La comissió de joves s’ha de tornar a reunir per acabar de conformar les 10 prioritats del jovent per al programa electoral. “El fet que no es recullin en el document final no significa que no es vulgui que l’Ajuntament les continuï fent però és important destacar aquelles que millorin més la qualitat de vida dels i les joves a Montornès”, ha afirmat la regidora. Durant el mes de març es farà el retorn a aquest grup de joves i a una altra desena de persones d’entre 17 i 29 anys vinculades al projecte que no ha pogut assistir.

Si ets joves i vols participar posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari d’aquesta web.

També et pot interessar...