José Montero candidat a l’Alcaldia de Montornès per Montornès en Comú

Després de la constitució del Comú de Montornès, la formació ha continuat els passos cap a la preparació de la candidatura i la campanya electoral. Aquest divendres 22 de Febrer en l’assemblea de Montornès en Comú.

L’acte ha estat conduït per Marina Sanchez, regidora del govern municipal i membre de la comissió impulsora del Comú Local. En una primera part de l’assemblea, el regidor i membre del grup impulsor Jordi Delgado, ha presentat a la militància el document de treball “Cap a les municipals 2019” on s’ha detallat tot el procès de treball per a la campanya. Una proposta de campanya de molta mobilització, de proximitat i procurant que sigui el més ajustada econòmicament. La proposta ha estat comentada i debatuda amb la militància, per tal de consensuar els àmbits de participació i treball que es posaran en marxa.

En una segona part de l’assemblea s’ha presentat la candidatura de José Montero, com a cap de llista per revalidar l’alcaldia. La introducció de la candidatura ha estat feta per Marina Sanchez on ha destacat el gran esforç que ha fet Montero en les etapes prèvies com a regidor, però també des de 2011 al capdavant de l’alcaldia, on ha demostrat ser un alcalde proper, entregat, i preocupat per la realitat del seus veïns i veïnes. Montero va ser candidat a l’alcaldia des de 2003 fins a 2015 per ICV-EUiA, i que ara ho farà per Montornès en Comú. La seva candidatura no ha comptat amb cap inconvenient estatutari d’acord amb la reglamentació de la recent estrenada formació.

José Montero va ser escollit per unanimitat amb 65 vots a favor i cap abstenció o en contra. La participació ha estat del 61% del total de l’afiliació. En acabar el recompte, el candidat va prendre la paraula i va acceptar l’encàrrec. En paraules seves “estic molt emocionat i honrat de l’ampli recolzament rebut. Accepto aquest encàrrec amb molt de gust i amb tota la il·lusió. Crec que amb l’experiència acumulada i l’aval de la gestió feta no només en aquests darrers 4 anys, sinó amb el global dels 8 des que estem al govern municipal, amb tota la feina dels diferents regidors i regidores de l’equip, suposa un gran punt de partida per afrontar aquesta campanya amb molt d’orgull. Ens presentarem a les properes eleccions amb la intenció de continuar el canvi i la transformació de Montornès que vam encetar al 2011”

Per acabar, l’acte va acabar amb una tertúlia entre els assistents, posant en comú diferents aspectes de la feina que ve per endavant.

També et pot interessar...