La candidatura de Montornès en Comú es presenta a la ciutadania

Després de la proclamació de José Montero com a candidat a l’alcaldia de Montornès, la comissió treball per confeccionar la candidatura, va elaborar una llista de 22 noms referents a tot el municipi per tornar a guanyar les eleccions municipals del proper mes de maig.

La candidatura va ser presentada primer al conjunt de la militància en assemblea el 27 de març. La proposta de la comissió va ser aprovada per 43 vots a favor i cap en contra ni cap abstenció.

El dissabte 30 de març es va presentar públicament la candidatura a la ciutadania. L’acte es va celebrar a l’Espai Polivalent del Sorralet, que va presentar una molt bona entrada amb més de 300 persones.

L’acte va estar presentat per la periodista vallesana Emma Montané i va comptar amb la presència i intervencions de Laura Campos (Alcaldessa de Montcada i Reixac) i de Joan Mena (Diputat al Congrés i portaveu de Catalunya en Comú).

La candidatura compta amb la continuació de cinc dels actuals regidors i regidores i presenta cinc noms de nova incorporació en els deu primers noms. La candidatura es presenta més feminitzada amb un total de 13 dones i més rejovenida.

Els noms que acompanyen a Montero són: Mar García, Jordi Delgado, Ana Madrona, Sergio Carrillo, Natália Segura, Juanjo Fernández, Mercè Jiménez, Abel Navarro, Laia Morente, Lídia Palacios, José Luis López, Marina Sánchez, Carme Expósito, Lamine Dramé, Raquel Sánchez, Nermin Koubiss, Maria José Figuera, Emilio Sánchez, Luisa López, Pedro Hernández i Pepi García.

Montero en la seva intervenció va destacar la capacitat d’il·lusió i sacrifici enorme del grup de persones que han donat el pas endavant a participar d’aquest projecte. “Són persones que no només participen activament de moltes de les activitats del municipi i demostraran”.

L’actual alcalde va aprofitar la seva intervenció per fer balanç del mandat, on en va destacar tot el desenvolupament planificat de les polítiques socials orientades a parar el dur cop de la crisi i “malgrat la situació remunta, mai farem un balanç triomfalista de com de bé ho hem fet, mentre hi hagi veïns i veïnes que estiguin passant per una situació difícil”. A més va fer incís a que les polítiques posades en marxa tenen un ampli abast social i l’aposta per l’atenció de la millora dels barris, com és el cas de Montornès Nord.

Com a noves propostes, Montero va enumerar una primera relació de nous espais per la cultura com un nou Casal de Cultura i Biblioteca ubicats a l’antiga parcel·la que ha deixat lliure l’Escola Palau d’Ametlla, juntament amb el nou Casal d’Avis en el mateix emplaçament. Per finalitzar Montero va recalcar que per al projecte de Residència Centre de Dia, “hi ha un estudi i un itinerari marcat, que tots els grups de l’oposició coneixen i qui se surti d’aquest full de ruta menteix, però ja hi haurà temps durant la campanya per aclarir-ho”

img_1191
img_1195 (1)
mena-2 (1)

Campos per la seva part va destacar “els valors i la valentia dels membres del govern encapçalat per Montero, la qual dignifica la política municipal com a eina útil per canviar la realitat i donar solucions el que suposa un gran aval i una gran tasca feta”.

Mena en el seu torn va remarcar la figura de Montero dient que “l’alcaldia i les polítiques que es duen a terme a Montornès, de defensa dels serveis públics, són una escola per tots els Ajuntaments de Catalunya perquè molts venen a Montornès a veure com s’han de fer les coses”.

També et pot interessar...