Diumenge 28 Vota Catalunya en Comú Podem per avançar

La cita del proper diumenge 28 és molt important i cal anar a votar. Ens hi juguem molt; ens juguem l’entrada de l’extrema dreta (VOX) d’arrel franquista a les institucions, que ens vol fer tornar a les èpoques més fosques de la recent història d’Espanya, i que vol dilapidar tots els drets de progrès social i l’avenç de la dona a la societat actual.

Ens juguem també blanquejar i validar que no hi hagi cap retorn dels 66000 miltions d’euros de rescat bancari, que quedin impunes els casos de corrupció del Partit Popular. També ens hi juguem el retrocés a l’austeritat, les retallades als serveis públics i a les classes populars, les privatitzacions o les amnisties fiscals de la dreta del PP i C’s.

Però també ens juguem que el PSOE pugui estar temptat d’oferir-se a les oligarquies i a les empreses de l’IBEX35 pactant amb C’s, i això no volem que passi. Tenim l’oportunitat de ser decisius i poder establir les bases per a que hi hagi un govern progressista, d’esquerres, que faci front als reptes de la precarietat laboral, de l’habitatge, de la pobresa infantil.

Tenim l’oportunitat de blindar un sistema de pensions just i com a un dret fonamental. Som els únics que hem defensat una revalorització amb l’IPC i totes les reclamacions de les marees pensionistes.

Tenim l’oportunitat d’avançar i de desencallar el bloqueig institucional de la Generalitat, però també de l’Estat amb uns nous pressupostos que prioritzin la redistribució i la justícia social. Tenim l’oportunitat i la responsabilitat de treballar per un canvi de sistema, per garantir el futur de les properes generacions, ells ens ho reclamen.
Aquest diumenge vota com mai a Catalunya en Comú Podem!

Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar.

Descarrega’t el butlletí amb l’editorial de Campanya 

descarga

També et pot interessar...