Montornès en Comú centra el discurs en les polítiques socials a l’acte central de campanya

Montornès en Comú ha celebrat aquest dissabte el seu acte central de campanya a la plaça Pau Picasso i s’ha compromès a continuar amb les polítiques de caràcter social durant el pròxim mandat si tornen a governar. L’esdeveniment ha reunit prop d’un centenar de persones i ha comptat amb la presència de l’eurodiputat Ernest Urtasun, que es presenta com a número 3 a la llista de Catalunya en Comú.

L’alcalde José Montero ha destacat l’esforç fet pel govern municipal durant els últims vuit anys tot i la deixadesa per part de la Generalitat de Catalunya, tot mencionant el deute d’aquesta institució amb el municipi, que gairebé arriba als dos milions d’euros. També ha posat especial èmfasi en la importància d’empoderar la gent del poble per a que siguin partícips de les decisions que es prenen a Montornès. «Aquesta participació continuarà endavant», ha afegit.

L’acte va comptar amb la presència de l’eurodiputat Ernest Urtasun, qui s’ha compromès a construir una Europa més justa, solidària i feminista: «En el proper mandat combatrem l’escletxa de les pensions i l’escletxa salarial».

A l’esdeveniment van intervenir dues membres de la llista de Montornès en Comú, Natalia Segura, número 6, i Mar García, actual regidora d’igualtat i número 2.

Segura ha destacat el gran esforç que ha fet el govern municipal mentre la Generalitat retallava en polítiques socials: «Nosaltres vam dir ’No’ a les retallades». Per altra banda, García ha volgut centrar el seu discurs en la regidoria d’igualtat i en el Pla d’Actuació Municipal (PAM), del qual ha dit que s’ha complert en un 70% «amb la Generalitat davent al municipi més d’un milió d’euros».

També et pot interessar...