1.788 gràcies!

En Comú Podem ha obtingut 1.788 vots a Montornès a les darreres eleccions generals. Des de MONTORNÈS EN COMÚ, volem agrair a tots els veïns i veïnes que han confiat en el nostre projecte també a l’Estat.

Amb una participació de gairebé 6 punts per sota, la nostra coalició ha aconseguit 192 vots menys respecte als comicis del 28 d’abril. Aquesta baixada potser causa d’una abstenció més elevada o de la irrupció de Más País, que ha obtingut 154 vots al nostre municipi. Per això, compartim la valoració del líder d’Izquierda UnidaAlberto Garzón: la fragmentació de l’esquerra amb la candidatura d’Iñigo Errejón no només perjudica l’esquerra sinó que perjudica el país en benefici de l’extrema dreta.

Estem satisfets i satisfetes amb el resultat obtingut davant d’aquest context i d’una repetició electoral. En aquestes generals tornem a ser la segona força a Montornès, per darrere del PSC que ha perdut 424 vots. És un orgull dir que Montornès és un poble d’esquerres!

Malgrat això, ens preocupa l’augment de l’extrema dreta al nostre municipi. VOX ha augmentat 280 vots i ha aconseguit 713 vots. A més, el PP també ha augmentat el seu resultat. Per sort, amb la baixada de vots de Ciutadans, el conjunt de vots de partits de la dreta espanyola  s’ha reduït en 213, dada que ens reconforta però que ens alerta que no podem baixar la guàrdia.

Finalment, volem felicitar el nostre company d’EUiA, Joan Mena, que ha sortit escollit amb En Comú Podem a la província de Barcelona. Estem segures que continuaràs fent un excel·lent treball com a diputat al Congrés defensant els serveis públics, com l’educació, i a la classe treballadora.

També et pot interessar...