Sumar per guanyar des dels municipis

És el moment d’unir forces des del municipalisme d’esquerres, un front comú per guanyar les eleccions municipals del 2023 i plantar cara als reptes de país que tenim per davant.

Ens enfrontem a incerteses i preocupacions que ens afecten cada dia. Quan semblava que acabava la pandèmia i que tot milloraria, arriba la guerra d’Ucraïna i l’augment de preus provocat per l’encariment de les energies i per l’especulació d’uns pocs, que guanyen en totes les crisis mentre la gent humil perd.

La dreta tradicional i l’extrema dreta qüestionen de nou al govern de coalició d’esquerres i avancen en les enquestes. Davant del malestar, es parla de canvi, sense explicar a qui beneficiaria el seu nou govern. Algú ho dubta? Hi ha desànim i s’ha perdut la il·lusió. Molta gent deixarà de votar i alguns, fins i tot, votaran a l’extrema dreta. L’únic camí per evitar-ho és generar una esperança per a la gent treballadora, que som la majoria, amb un projecte clar.

El govern de l’Estat ha desenvolupat un escut social per millorar la vida de la gent i ha donat una resposta ben diferent a les conseqüències de la crisi, comparat amb el govern del Partit Popular. Us imagineu la situació actual gestionada pel PP, un partit corrupte que defensa els interessos dels rics?

Hem d’insistir que és possible fer les coses pensant en les necessitats bàsiques de la ciutadania. Molts municipis demostrem que podem plantar cara a les crisis i impulsar serveis públics de qualitat, transformant els pobles perquè tothom hi visqui millor. És als municipis on tot comença, i a Montornès en Comú compartim amb altres ciutats de Catalunya l’objectiu de sumar per guanyar a les eleccions municipals del 2023. 

MONTORNÈS EN COMÚ, A LA TROBADA MUNICIPALISTA

El passat 18 de juny es va celebrar a Barcelona la trobada municipalista amb l’objectiu posat al maig del 2023 per una nova primavera democràtica a tota Catalunya. Seguir creixent i sumar per governar als municipis, transformar les ciutats i guanyar béns comuns per a tots els veïns i veïnes. En definitiva: unir-nos des del municipalisme d’esquerres per fer front als grans reptes de país que tenim per davant.

Des de Montornès van participar en tallers de debat Natàlia Segura, regidora de benestar social, per explicar les polítiques d’envelliment actiu que impulsem aquí; Jordi Delgado, regidor d’habitatge, per explicar les actuacions per facilitar l’accés a l’habitatge a persones amb dificultats, així com el protocol per desocupar grups delinqüencials; i l’alcalde, José Montero, que va explicar la municipalització de la gestió de l’aigua com a servei bàsic i amb el que ningú pot fer negoci. 

Volem continuar amb el projecte de canvi iniciat el 2011 al nostre poble i sumar amb molts d’altres per impulsar la il·lusió i la força necessària per a un nou projecte de país. Perquè sabem que és possible i ho estem demostrant, nosaltres també estem amb la ministra de Treball Yolanda Díaz. I tu?

També et pot interessar...