Montornès, com sempre, compromès

Sabem que el confinament comporta, a més de les importants conseqüències econòmiques, una sèrie de conseqüències en l’ambit social. Aquestes afecten el dia a dia de tothom i el fan molt més difícil en el cas de gent gran i persones vulnerables o amb mobilitat reduïda. Com a resposta, centenars de persones han volgut donar un cop de mà i s’han sumat a la campanya Cuidem-nos Montornès que ha posat en marxa l’Ajuntament.

Poc després d’iniciar-se la iniciativa ja hi participaven més d’un centenar de persones i actualment hi ha més de 21 tasques on col·laborar, com anar a comprar, a la farmàcia, passejar mascotes, fer companyia telefònica o compartir Wi-Fi per poder fer les tasques escolars. A les escales, els veïns i veïnes han penjat cartells molt senzills per imprimir i així poder ajudar a aquelles persones vulnerables que tenen més a prop.

Una de les iniciatives on hi ha més implicació és la fabricació i donació de material de protecció pel personal sanitari com mascaretes, pantalles protectores i bates. Per pal·liar la manca d’aquest tipus de material, els veïns i veïnes de Montornès han volgut donar un cop de mà.

Un altre dels llocs on hi ha més treball i implicació, en aquest cas per part d’entitats i equipaments, és a les xarxes socials. Un gran nombre d’entitats i serveis municipals del poble estan creant a diari contingut a Twitter, Facebook, Instagram i YouTube de caràcter educatiu, d’oci i esportiu sota el hashtag #CuidemnosMontornès perquè tothom, en especial els més petits, tinguin sempre quelcom a fer a casa.

En definitiva, la resposta de la ciutadania ha demostrat un cop més que a Montornès sobra solidaritat. Moltes gràcies a tothom qui s’ha implicat!

També et pot interessar...