Montornès en Comú tanca la campanya amb 300 assitents al sopar

Aquest divendres 24, Montornès en Comú ha tancat la campanya a l’espai polivalent “El Sorralet” amb un sopar amb 300 persones.

L’acte conduït per la candidata i regidora de l’actual govern municipal, Marina Sánchez, va comptar amb varies projeccions de vídeo mostrant el balanç de la feina feta, l’espot electoral o el vídeo resum de tota la campanya electoral. També es va projectar un missatge del Coordinador Federal d’IU, Albert Garzón, que va mostrar el seu suport a la candidatura de Montornès en Comú, i al seu cap de llista, José Montero.

L’acte ha comptat amb l’assistència i intervenció de Joan Herrera, ex-cordinador general d’ICV i ara director de l’Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energía (IDAE). Herrera va explicar la importància que tenen governs com el de Montornès que es mantenen malgrat la situació de crisi i els seus efectes que perduren, i de les candidatures del Comú, com garantia de construir polítiques alternatives, que també apostin per un nou sistema energètic, que ajudi a fer front a l’emergència del canvi climàtic, i que a la vegada genera noves oportunitats de reindustrialització, allò que semblava impossible fa un temps.

Finalment es va donar pas a les intervencions de diversos membres de la candidatura (Nermin Koubis, Lamine Drame, Natalia Segura, Sergio Carrillo, Ana Madrona i Jordi Delgado) que van prendre la paraula per valorar la feina feta durant la campanya, i mostrar el seu compromís amb el projecte i transmetre l’il·lusió per encetar aquesta nova etapa al govern municipal.

El punt i final el va posar el candidat a l’alcaldia, José Montero, que va destacar el potencial de la candidatura, i un calorós agraïment a totes les persones candidates i de l’organització que han fet possible que aquesta sigui la millor campanya electoral que hem fet mai, i que estic segur que només ens podrà donar un bon resultat el proper diumenge .

També et pot interessar...