Les persones no residents a Montornès pagaran més al CEM

A partir de 2020 els usuaris i usuàries del Complex Esportiu Municipal que no estiguin empadronats al nostre municipi hauran de pagar una quota més alta que els montornesencs i montornesenques.

En el Ple de novembre s’ha aprovat la modificació de les ordenances fiscals reguladores de les taxes de les instal·lacions esportives amb el vot a favor del nostre grup municipal, l’abstenció del PP, PSC i Cs i els vots en contra de Primàries i Més per Montornès.

La nostra proposta s’ha acordat amb els usuaris i usuàries que formen part de la Taula Oberta del CEM Les Vernedes, un òrgan de participació que està en funcionament des de principis d’any.

Les taxes s’han actualitzat. Per una banda, als majors de 30 anys residents a Montornès els hi pujarà la quota 2,5 euros al mes arribant a 35 euros mentre que els que no visquin al nostre poble hauran de pagar 43,75 euros. Creiem necessària que hi hagi aquesta distinció en els preus. Aquesta aportació contribuirà a pal·liar el dèficit del servei i l’esforç d’inversió i manteniment que fa tot el poble pagant els seus impostos i que se’n beneficien també els usuaris i usuàries d’altres municipis.  

Per una altra banda, la taxa bonificada per ser jove ha incrementat 1,50 euros i arriba a 22 euros al mes. Malgrat aquest petit increment, s’ha ampliat l’edat de les bonificacions per a joves de 24 anys a 29. Per la qual cosa, el grup d’edat entre 25 i 29 que abans pagava 32,50 euros mensuals ara rebrà un rebut de 22 euros. L’ampliació de les bonificacions fins als 29 anys és un dels punts del programa jove de Montornès en Comú.

També et pot interessar...