Morir dignament és un dret

El 2020 es presenta com un dels anys més importants pel jovent del poble: la inauguració del nou centre juvenil, un ambiciós pla jove i nous pisos de lloguer social

Des de Montornès en Comú aplaudim que, després de molts anys de lluita i massa morts indignes, insegures i amb patiment, el Congrès hagi aprobat tramitar una llei per regular l’eutanàsia, un dret que ha de proporcionar la sanitat pública per tal que sigui segura, legal, amb garanties i gratuïta.

La llei que sorgirà del govern progressista entre Unidas Podemos i PSOE marcarà un dia històric en matèria de drets civils que donarà resposta a una demanda històrica. Creiem que és una obligació moral i democràtica que l’Estat del benestar reguli aquest tipus de reclames col·lectives: 8 de cada 10 espanyols dóna suport a l’eutanàsia.

Des de Montornès en Comú, com a partit d’esquerres i compromès amb els drets socials i amb la democràcia, valorem de forma molt positiva que ben aviat la mort digna sigui un dret més recollit en la legislació espanyola, i que d’aquesta forma es reforci la sanitat pública com un servei gratuït, de qualitat i universal.

També et pot interessar...