Amb el PAM totes decidim

L’equip de Govern de Montornès en Comú torna a posar en marxa el procés participatiu per elaborar el segon PAM (Pla d’Actuació Municipal) pels propers tres anys i continuar fent política amb el poble per al poble.

Des de Montornès en Comú creiem que no és possible fer polítiques municipals sense empreses com aquesta que serveixin per incorporar la participació de la ciutadania al govern. És per això que, igual que es va fer els anys 2016-2019 amb el PAM anterior, engeguem aquest procés participatiu on són els veïns i veïnes les que poden fer propostes, de la mateixa forma que vam fer amb el nostre programa electoral o les propostes joves en diverses sessions amb el jovent: en comú.

El PAM és el full de ruta que determina l’acció de govern durant el mandat actual i estableix les principals línies d’actuació i els projectes prioritaris que el poble necessita per millorar. Enguany, el PAM es vertebra a través de diversos reptes que serveixen per construir el Montornès que volem, com la inclusió, la igualtat, el benestar, l’oci, el civisme, la convivència, l’habitabilitat, la sostenibilitat, el bon govern i la participació ciutadana.

“Volem que hi participi tothom, que el veïnat ens ajudi a co-governar en un exemple de democràcia directa perquè ningú es quedi enrere i entre tots construïm de forma comunitària el nostre poble”, ha afirmat Mar Garcia, regidora de Montornès en Comú i coordinadora del partit.

També et pot interessar...