Reactivem el comerç local!

El comerç local és un dels motors econòmics més important de qualsevol municipi i a Montornès no és una excepció. Són les botigues dels nostres veïns, dels nostres amics, de les nostres famílies, ofereixen un tracte personalitzat i proper. Ara més que mai necessiten un cop de mà per poder recuperar-se de la crisi. És hora de reactivar el comerç local!

Des que es va decretar l’estat d’alarma a Espanya, milers d’empreses, grans i petites, han hagut d’abaixar la persiana i deixar de treballar per motius de seguretat. Durant el mes de maig, una part d’aquests negocis han iniciat una reobertura progressiva i amb moltes mesures sanitàries de prevenció. Mentre que la venda en línia de grans empreses no s’ha aturat, els petits comerços no han vist ingressos en moltes setmanes.

Això implica que moltes famílies, veïns i veïnes de Montornès, depenen de què les setmanes i mesos vinents els seus negocis es recuperin. Com a poble, més enllà de les polítiques municipals, autonòmiques o estatals, és responsabilitat col·lectiva donar suport al comerç local: des de comprar roba a tecnologia, passant per menjar i restauració, béns de primera necessitat, llibres, material escolar i esportiu o serveis com perruqueries o centres d’estètica.

Ara més que mai hem de pensar en formes de redistribuir la riquesa entre les persones amb les què convivim, també pensant molt bé on gastem els nostres diners i a qui estem ajudant perquè ningú es quedi enrere. Ara més que mai, reactivem el comerç local!

També et pot interessar...