A Catalunya cal un govern d’esquerres

Ara més que mai, Catalunya necessita un govern progressista que trenqui amb la inacció d’ERC i JxCat. Segurament esteu cansats i cansades per la situació actual i la pandèmia us està provocant angoixa, però si no votem el 14 de febrer, les coses seguiran igual i Catalunya continuarà cap a la decadència.

De la mateixa manera que has confiat aquests anys en el projecte de Montornès en Comú (abans ICV-EUiA) amb l’equip de l’alcalde José Montero i hem demostrat que hi ha una altra manera de fer política, et demanem el teu suport per fer possible un canvi a Catalunya. Un govern d’esquerres que prioritzi el benestar de les persones, defensi els serveis públics i lluiti per reduir les desigualtats és essencial per fer front la crisi. 

Només un canvi de govern a la Generalitat farà possible una actuació forta contra la Covid-19 que enforteixi la sanitat i els serveis públics

En aquestes eleccions la pregunta no és qui guanyarà, sinó quines seran les majories que ens permetran donar un nou horitzó de país. Quatre anys més de desgovern o un govern d’esquerres amb En Comú Podem?

Només un canvi a la Generalitat farà possible una actuació forta i clara contra la Covid-19. La prioritat és enfortir els serveis de salut públics, des dels CAP fins als hospitals, que les retallades dels darrers deu anys havien debilitat. També cal un suport econòmic potent als sectors afectats per la pandèmia i un pla de recuperació de l’economia i els llocs de treball.

Els ajuntaments, també el de Montornès, han estat claus per fer front als efectes de la pandèmia. Hem garantit el funcionament dels serveis públics amb les mesures necessàries condicionades per les restriccions i hem donat suport a les escoles i instituts i al seu alumnat perquè ningú quedés enrere. Mentre que la Generalitat no ha estat a l’altura de les circumstàncies, des del nostre municipi hem obert línies d’ajut al comerç i autònoms del poble.

Però aquesta deixadesa no és nova. Els ajuntaments fa molts anys que atenem necessitats del veïnat mentre la Generalitat retallava pressupostos, reduïa serveis públics i abandonava les inversions que reclamàvem. Només un canvi de govern a Catalunya garantirà els serveis de salut i educació, de qualitat i per a tothom, així com l’atenció social a les persones vulnerables. També és imprescindible l’impuls de l’economia i la sostenibilitat ambiental, potenciant noves energies netes que generin ocupació.

Amb un govern d’esquerres serà possible invertir en habitatge públic a Montornès, millorar el transport i també aconseguir la residència i centre de dia

Únicament amb un nou govern d’esquerres serà possible invertir en habitatge públic als municipis, habilitar edificis envellits i millorar el transport públic. Quan es posarà en marxa la línia de bus entre Vallromanes, Vilanova, Montornès i Montmeló? Aquest és només un dels compromisos no complerts per la Generalitat des de fa anys. Cal parlar clar: amb un canvi al Govern podrem aconseguir la residència i centre de dia que Montornès mereix. 

Catalunya necessita un govern que no exclogui a la meitat de la població, feminista, que defensi la diversitat com una riquesa i que compti amb el talent jove. En Comú Podem és un partit compromès amb aquests canvis i que demostra que és possible un govern d’esquerres, centrat en el benestar de les persones i amb una capacitat per a superar les dificultats actuals i evitar la decadència del país. 

També et pot interessar...